2011. május 28., szombat

Boglárka / Kerria

Kerria

Nem titok, mennyire elvarázsoltak a japán tervezők munkái, már több keleti ihletésű dolgot készítettem. Ez a három darabból álló virág kitűző is egy ilyen, mintája -az általam eddig látott- legszebb könyvben található.
It is not a secret, that I am quite taken with the works of Japanese designers, I have already made several Japanese inspired items. The pattern of this three-part corsage can be found in the most beautiful book I have ever seen.

Kerria

Kerria

Kerria

Kerria

Minta/Pattern:
Virág kitűző/Flower corsage {Thread Crochet Plants - Knot}
Fonal
/
Yarn: Coats - Eldorado 265m/50g 100% pamut /100% cotton
/Needle: 2,0 mm
Elkezdve/Started: 2011.05.27.
Befejezve/Completed: 2011.05.27.
Megjegyzés/Notes: Craft Book Challenge #05
Link parties: Tea Rose Home,whatever-goes-wednesday,



Ne feledjétek, az egy éves blog-szülinapi játékra holnap {vasárnap} éjfélig lehet még jelentkezni! Aki szeretné a sálat megnyerni, az kövesse a blogomat, és az előző bejegyzésnél egy hozzászólásban jelentkezzen (kérem, hogy elérhetőséggel együtt)!
If you wish to participate in my blog-birthday giveaway and win my crochet shawl please be/become a follower of my blog and leave a comment after my previous post until Sunday midnight!

11 megjegyzés:

Szilvia írta...

Gyönyörűek ezek a kitűzők és jó a ruhaválasztás is!:)

Irenka írta...

Eszter, ez gyööönyörű! És ezek a fotók...!

wondrlanding írta...

Köszönöm Lányok! A szomorú időjárás miatt rengeteg képet készítettem, hátha lesz egy-két tisztességes benne. Szerencsére lett:)

MrsYarnart írta...

szép lett, a virág és a képek is. gyermekkoromat idézik: a szüleim kertjében volt egy boglárkacserje. telis-tele ilyen virágokkal!

Annás írta...

Nagyon szépek lettek a virágok, és a könyvet is imádom, amiből készítetted. A kedvencem a selyemkendő szélén lógó, horgolt korongos megoldás, azt előbb-utóbb meghorgolom...

wondrlanding írta...

Az a boglárkacserje gyönyörű lehetett!! Ilyesmit nehezen felejt az ember, jó kedvre tud deríteni már egyetlen egy sárga virág is. Volt olyan gondolatom, hogy ha egyszer kertem lesz, akkor csak sárgával ültetem majd be...

Az a kendő szegély, ami neked nagyon tetszik Annás, hát az valóban egy csoda. Egyszerű, mint ahogy a könyvben minden, és persze finom...

ercsu27 írta...

Erre is akartam írni! :-)
Gyönyörű ez a könyv,nekem is nagy kedvencem, és mostanában én is odavagyok a japánokért. :-)

wondrlanding írta...

Ugye milyen szép a könyv! Egy éve evett utána a fene, de most - nem kevés kutatás, meg szívesség kérés után- végre az enyém!
Használtad már a japán virágkészítő kütyüt?

ercsu27 írta...

Szerintem a legszebb a japánok közül, legalábbis amiket eddig láttam.
Igen, használtam, nagyon klassz! Gyönyörű sálat terveztem vele, várom az őszt! :-)

Timici írta...

nagyon szépséges,sokoldalú és különleges!!!

wondrlanding írta...

Köszönöm szépen! Thank you!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...