Craft Book Challenge

 
Mostanában fedeztem fel Liesl kezdeményezését, a Craft Book Challenge-t ( = kb. Kreatív Könyv Próba) . A lényege, hogy rendszeresen használjuk a meglévő kreatív könyveinket és havonta készítsünk belőlük valamit, bármit - egyáltalán nem számít, milyen apró dolgot is választunk. Hónap elején írhatunk a célokról, hónap végén pedig az elkészített tárgy/ak-ról, valamint Liesl-nél osszuk meg a lezárt projektek linkjeit. Ráadásul nem is kötelező minden hónapban részt venni, csak amikor belefér az időnkbe;) A szabályok nagyon rugalmasak, az a fontos csupán, hogy HASZNÁLJUK a kreatív könyveinket! A próbáról bővebben itt olvashattok.
Annyit változtatok a magam számára a szabályokon, hogy egy egész évre szóló listát állítok össze a tervezett projektekről, és év végéig igyekszem minél többet elkészíteni belőle. Amikor készen van a tárgy, akkor írok róla (a lenti listában lilával jelölöm, ami kész!).


There is an excellent idea I came across recently at Liesl - the Craft Book Challenge. The heart of the matter is to use the craft books we already have in our library, and make something every month from them (at least one thing), no matter how small. The participants do a post at the beginning of the month - if they want, and one at the end showing the completed project, plus share the links here. The rules are very flexible, we can even miss a month, or do the projects only when they fit to our life. "The goal is simply to find a way to encourage and challenge ourselves to USE our books." More details here.

I made some changes in the rules for myself - I will post a CBC project-plan list here and try to complete as much as I can till the year is out. I write a post about every  finished item, when it is done (marked with purple in the list below).

A lista/the list:
#01. Horgolt táska/Crochet bag {Ondori: Crochet of Natural Style A to Z p.02}
#02. Sál/Scarf {Kazuko Ryōkai: Zakka in Pretty Colors p.22}
#03. Varrógép takaró/Sewing machine cover {Rashida Coleman-Hale: I ♥ Patchwork p.93}
#04. Sál/Scarf {Kazuko Ryōkai: Zakka in Pretty Colors p.30}
#05. Virág kitűző/Flower corsage {Knot: Thread Crochet Plants p.26-27}
 #06. Nyári táska/Summer Bag {Summer Crochet Small Items p.05}
#07. Mini boleró / Mini bolero {Lovely Lace Knitting}


Elkészült/Completed:

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...