2011. augusztus 24., szerda

Fűzér / Bunting

Birthday bunting
Régóta készültem rá, hogy girlandot horgoljak, de Florentine hozta meg hozzá a kedvemet igazán. Íme az ő és Timtimi csodás fűzérei: link1 link2. Nagyon szeretem a blogját, elképesztően kreatív, érdemes nézegetni nála!
A saját - vagyis az ikreknek készített- girlandhoz egy babatakaró elemeiből választottam a mintát, mely alapján 16 darab háromszöget horgoltam, majd láncszemsorral és kispálcákkal kapcsoltam össze.
I was planning to crochet a bunting for a long time, but Florentine's and Timtimi's beautiful garlands gave me extra motivation to start. She is so creative, it is really worth to check out her amazing blog!
For my version I choose a pattern-element from a baby blanket, crocheted 16 triangles, then connected them with chain- and single crochet stitches.
Birthday bunting

Birthday bunting

Birthday bunting

Minta/Pattern:
Triangle baby blanket {Elín Guðrúnardóttir}
Fonal1/Yarn1: Barka - Bóbita 150m/50g {Mályva árnyalat} 100% biopamut /100% organic cotton - (kifutott fonal / discontinued yarn)
Fonal2/Yarn2: Barka - Gilice 137m/50g {Ananász, Óperenciás, Paszuly, Csillagszem árnyalat} 100% pamut /100% cotton
Fonal3/Yarn3: Schachenmayr Nomotta - Catania 125m/50g {00100, 00205, 00208, 00243 árnyalat} 100% pamut /100% cotton
/Needle: 3,0 mm
Súly/Weight: 114 g




11 megjegyzés:

Timici írta...

nagyon szuper és vidám! A lányok biztos szeretik nagyon:)

florentine írta...

:-DD
A link1-et Timtimi barátnőm csinálta, a második tényleg az enyém. Még kettő készül, és az egyik végre az enyém lesz.

wondrlanding írta...

Köszi Timici! Tényleg tetszett nekik, sőt, a felnőtteknek is bejött, mindenki dícsérte a zsúron.
Javítottam a szöveget, köszi Florentine! Azt hittem ez is a tied, kicsit félreértelmeztem a dolgokat:) Várom a kész fűzérek képeit!

mákos tészta művek írta...

cukiiii!!!!!! :D:DDDDD
bárcsak eljutnék odáig hogy a lányok leveles és angyalkás-hóemberes girlandjait lecseréljem! :D de lehet már csak tavasszal! :D

Judit Eszter írta...

Igazán vidám lett! Egyszerű minta és élénk színek jó párosítás!
Én is csináltam párat régebben, csak granny mintával.

wondrlanding írta...

Köszönöm! Zsuzsi, hol tudom megnézni azokat az izgalmasan hangzó leveles-angyalkás-hóemberes girlandjaid? A blogon nem találtam hirtelen...Hajrá-hajrá a cseréhez!

wondrlanding írta...

Judit Eszter: Köszi! Szivárványos témát terveztem a zsúrra, ahova készült, ugyan nem pont szivárvány színekre sikeredett:)

betti írta...

Nagyon vidám lett!Én is régen készülök hasonlóra, csak megfelelő mintára vártam, én a nagyi mintát túl szellősnek véltem ehhez :) Azt hiszem most meg van:)A leírást is megnéztem, de nem boldogulok a nyelvvel. Milyen nyelvről kéne fordíttatnom?
Köszi

wondrlanding írta...

Szia Betti, egy kicsit kevésbé szellős mintát akartam ehhez a fűzérhez, sokat keresgéltem, mire ez a takaró felbukkant. Örülök, hogy Neked is elnyerte a tetszésed ez a változat. Itt megtalálod angolul: http://handod.blogspot.com/2010/09/triangle-baby-blanket-pattern.html

betti írta...

De jó! Nagyon köszönöm!!

Koncz Zsuzsi írta...

most néztem és erről nem írtam.... most ősszel majd ujra csinálunk és lefotózom. az angyalkák-hóemberek pedig papírból készültek. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...