2012. január 30., hétfő

Holden 2

Holden2
A második Holden kendő amit kötöttem, ezúttal két szín használatával, és szintén ajándék lett bőle. Szeretem ezt a mintát, nagyon hamar elkészíthető a sál, és szép eredményt ad a zárt középrész és az áttört legyező-csipke a széleken. Ha még egyszer megkötöm, akkor az biztosan csíkos lesz!
This is the second Holden shawlette I knitted - again as a gift for someone, only this time I was using two colorways. I like this design a lot, it is a quick project with a beautiful balance of the closed center part and fan lace at the borders. If I make a third one, that must be a stripy version!
Holden2
Holden2
Minta: Holden Shawlette {Mindy Wilkes}
Fonal:Barka Cinege - 100% merino gyapjú {466m/100g}
Tű: 4,0 mm
Súly: 66 g10 megjegyzés:

Tündérviola írta...

Csodaszép!

Huligánlány írta...

Óóóóóóóóó....

muzsi írta...

annyira irigylem benned ezt a szépérzéket, annyira jól eltaláltad ezt a két színt együtt, és hogy hol kell váltani! nekem valószínű sosem jutott volna eszembe a barnát a pirossal kombinálni :)))
gratulálok!

zsoka írta...

A zöld is tetszett, de ez talán még szebb,igaz a piros nem színem de így együtt nagyon jól néz ki:-)

paribanu írta...

Én a "tisztaságod" imádom a legjobban. De ezt már annyiszor elmondtam.:-)Meg persze a precizséged, amilyen én soha nem tudnék lenni...
Erre születni kell.

MrsYarnart írta...

jó ötlet a csíkos, habár nekem is nagyon tetszik a piros-barna!

foldi írta...

Igen, tiszta - letisztult munka. Nagyon tetszik...

Judit Eszter írta...

Gyönyörű, hibátlan darab!

Irenka írta...

Igazi Wondrlanding-minőség! Nem győzök betelni vele. Gratulálok!

wondrlanding írta...

Köszönöm szépen! Nagyon örülök, hogy jónak tartjátok! Annál is inkább, mert először nem voltam biztos a színváltásokban, aztán időközben adta magát az egész. Ami pirosnak látszik az inkább egy mély narancs a valóságban(Cinege Berkenye szín), ami a barna mellett tényleg 'lángol'.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...