2010. június 30., szerda

Szeretetvarázs

Amikor elindítottam a kezdeményezést a Szeretetvarázs takarókra kicsit izgultam, hogy jelentkezik-e majd egyáltalán valaki. Ekkora érdeklődésre azonban még álmomban sem mertem gondolni! Örömmel tudatom Veletek, hogy már több, mint harmincan dolgozunk együtt, külföldön élő segítőink is vannak! Sőt, nem kizárólag takarók (eddig 17+!!!) fognak készülni a gyerekek számára, hanem párnahuzatok, játékok, talán még óvodai dekoráció is:) Köszönöm mindannyiótoknak, hogy jöttök és segítetek, amikor szükség van rá!
Most már minden blokknak van 'gazdája', többen összehorgolást is vállaltak:) Az elemek összeállítása sok munka lesz, ezentúl elsősorban az ebben való részvételre szeretnék bíztatni mindenkit, akinek van még kapacitása az eddig vállaltakon felül, vagy éppen most talált meg bennünket és nagyon szeretne velünk dolgozni.

Az elemek összeállítását augusztusban fogjuk elkezdeni. Elsőre arra gondoltam, hogy egy iskolában vagy művelődési házban találkozhatnánk. Mi a véleményetek, ötletetek ezzel kapcsolatban?



Fotó: Stacie Tamaki
A virágokat készítette: Atelier Kanawa & The Flirty Bride

8 megjegyzés:

Silerika írta...

Nem tudom, hogy ki merre lakik???!! Egerből, vagy környékéről van még valaki Pné Marikán kívül???

Karina írta...

Kedves Eszter! Én lehet, hogy be tudok majd segíteni az összehorgolásba, de az az igazság, hogy most varrom össze az alapítványunk horgo-blogos takaróját és még rengeteg munkám van vele. Ezért nem merek semmi biztosat ígérni :)

wondrlanding írta...

Köszönöm Karina! Kíváncsi vagyok, milyen lesz, nagyon ígéretes a fotók alapján. Sok munka van benne az biztos; már most gratulálok hozzá.

Zsuzsa írta...

Kedves Eszter! Úgy tudom a művelődés házakban/iskolákban fizetni kell a terembérletért :-( Ingyen, jól megközelíthető termet kellene találni. Szerintem bármelyik gyülekezet megengedné, hogy használjuk a nagytermét. Köszi a sok munkát, szervezést...amit ezért az ügyért teszel! Zs.

wondrlanding írta...

Zsuzsa: Igen, mindenképpen olyan hely lenne alkalmas, ahol nem kell fizetni teremdíjat. Nem lenne rossz, ha ezzel támogatná valamelyik intézmény az ügyet. Hmmm...talán van is egy ötletem!
Igazán szívesen csinálom, és a legjobb az egészben, hogy ennyi partner van hozzá! Köszönöm Lányok!

Zsuzsa írta...

Eszter! Ha gondolod, szívesen segítek egy olyan teremet keresni, amit ingyen odaadnak nekünk. A reformátusok között vannak ismerőseim. Zsuzsa

wondrlanding írta...

Zsuzsa! Nagyon jól hangzik, köszönöm! Én a Ferenceseknél kezdtem el érdeklődni, de egyelőre nincs semmi konkrét információm, nem is biztos, hogy sikerül.
Szerintem legalább 2 találkozót kellene szervezni, a 2 között otthon is tudunk majd dolgozni. Ha kijelöljük a dátumot (pl.: július 31. és augusztus 28. szombatok????), könnyebb lesz a terem 'foglalása' is. Mi a véleményed?

Zsuzsa írta...

Kedves Eszter! Otthonról nem tudok kommentet küldeni, ezért nem válaszoltam. Szerintem az időpontok nagyon jók. Csak azt kellene kitalálni, hogy melyik környéken legyen a templom. És hogy mennyi embernek kellene elférni egy alkalommal (elég egy kisebb terem, vagy nagyobb termet keressek...). Zsuzsa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...