2010. július 10., szombat

Szeretetvarázs

A felsőzsolcai ÁMK Platthy Ida Napközi Otthonos Óvodája nagy károkat szenvedett az árvíz miatt, így örömmel veszi az általunk készített takarókat, párnákat, játékokat. Ezeknek az eljuttatásában a Máltai Szeretetszolgálat lesz segítségünkre, ennek az ideje valószínüleg szeptember közepén lesz, Ejjkukk Detti már felvette velük a kapcsolatot. Részletek később.

A takarók blokkjainak összehorgolását július 31-én, szombaton kezdjük el, a helyszín biztosítása folyamatban. Még egy ilyen találkozó lesz, augusztus 28-án, ekkor már nagyjából vagy készen lesznek a takarók, vagy ekkor fejezzük be őket, vasalunk, csomagolunk, stb. A két időpont között otthon is tudunk dolgozni a takaró elemeinek összeállításán.
A kész elemeket korábban is eljuttathatjátok hozzám (vagy másokhoz), akik jönnek az összehorgolós találkozóra. Kérem jelezzétek, ha a fenti időpontokban részt tudtok venni ezen. Köszönöm!

6 megjegyzés:

aarkus írta...

:-(
Hát ez elkeserítő, egyik megjelölt héten se leszek Budapesten.

Silerika írta...

Elég jól haladok a takaróval! Egy színsor van hátra a 11-ből, a lógó szálak elvarrása, és a szegés még. Bevárom majd Marikát, és együtt postázzuk. Majd kérek egy címet a siposne58@freemail.hu-ra ! Jó munkát minden közreműködőnek! :o)

wondrlanding írta...

Aarkus: Megoldjuk, küldtem emailt.
Silerika:))))) Neked is küldtem emailt.

borsoo írta...

Aug. 28-án Bp.-en leszek, de még nem látom a programot előre, ha tudok, bár erre nem jelentkeztem szívesen jövök!

Orsolya

wondrlanding írta...

Borsoo: Ez remek! Nagyon örülök! Köszi!

Zsuzsa írta...

Jaj, de jó! Én járok Felsőzsolcára önkénteskedni, most is megyek a hétvégén. (képek itt vannak http://picasaweb.google.com/felsozsolca.kepek)
Olyan nagyon szerettem volna, ha zsolcai gyerekek is kapnak valamit, ami szép és új, és csak nekik készült. Ahogy megismerem az ott élőket, egyre jobban szeretem őket, egyre többet szeretnék értük tenni...tisztára odavagyok, hogy ők is kapnak a takaróból :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...