2010. szeptember 27., hétfő

Szeretetvarázs takarók - átadás

Nem csak nekem lesz nagy öröm ez a bejelentés, de minden kedves közreműködőnek: a Szeretetvarázs takaró akciónk sikeresen lezárult, pénteken megkapták a felsőzsolcai ovisok a játékokat, a takarókat és a párnahuzatokat! Boldogan fogadták őket kis gazdáik és az óvoda vezetése is. Az átadásról és az ajándékokról készült fotókat megnézhetitek a Picasa galériában - link a jobb oldali sávban. Igyekeztem mindent lefényképezni, amit készítettetek és elküldtetek hozzám (ezek nagyobb felbontású változatait már elküldtem emailben).
Zsuzsa: ezúton is köszönöm, hogy megszervezted a szállítást, és személyesen vitted el a sok szép, szeretettel készült holmit! Lányok, hálás köszönettel tartozom mindannyiótoknak: Aarkus, Altair, Anice, Cskata, Ercsu, Aniko66, Borsoo, Barka Jutka, Fancsila, Florentine, Helen, Judilla, Karina, Kati, Kriszta, Kriszti, Maczyka, Marcsimami, Melinda, Pálkovács Lászlóné Marika, Piszke anyóca, Ruju, Silerika, Szalai Adriana, Szentpyr, Timici, Varga Gabi - Barkafonal, Zsóka. Remélem nem maradt ki senki!

11 megjegyzés:

aniko66 írta...

Olyan jó volt látni a fotókat és a kedves gyermekarcokat a sok színes takaró mellett! Köszi még egyszer MINDENT! Pusz!

Timici írta...

de jó látni a gyerkőcöket együtt velük a játékokat, takarókat:o) jó érzés nagyon:o) Köszönet a szervezésért!

aarkus írta...

Eszter, mi tartozunk köszönettel az ötletért és a hatalmas szervező munkáért, öröm volt együtt dolgozni a csapattal!

Kathy írta...

Csodalatos latni amint a gyerekek olelgetik, szorongatjak a kis kutyorgokat es macsekokat.
Sok szerencset Eszter! Remekul kigondoltad ezt az ajandekozast! :))

ruju írta...

Eszter, ez tényleg varázslat! Köszi a rengeteg munkát és hogy részese lehettem ennek!

wondrlanding írta...

Nagyon örülök, hogy megismerhettelek Benneteket, akár személyesen, akár leveleken keresztül. Remek volt együtt dolgozni és a szervezés is jó gyakorlat/tanulás is volt nekem. A gyerekeket nézni a képeken pedig hihetetlenül jóóóó!!

cskata írta...

hát ezt a galériát végigpityeregtem. :) csak reménykedtem,h láthatom/juk majd,h mit szólnak hozzá,hogyan fogadják. teljesen elérzékenyültem,ezért megérte dolgozni!!!!!! az elégedett gyermekmosolynál nem kell több!!!!!! köszönöm/jük,h láthattam/tuk. és a szervezésért,fáradozásért minden elismerésem,Eszter!!!!!!!

Silerika írta...

Olyan jó látni, hogy ezekért a mosolygós gyerekekért dolgoztunk. Sok-sok szeretet került minden egyes darabba! Köszönet a szervezésért, és a résztvevők munkájáért! ( miért is lett nedves a szemem???)

Zsuzsa írta...

Köszönjük Eszter a sok munkát, a szervezést. Jó volt benne lenni :-)

Szentpyr írta...

Hálás vagyok én is, köszönöm!:)

Judilla írta...

Mit is mondjak... Bepárásodott picit a szemem.
Köszönök mindent.:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...