2010. augusztus 11., szerda

Szeretetvarázs

Múlt héten érkezett Katától (egyenesen az USA-ból!!!) 36 elképesztően szép, és a takaróinkat tökéletesen kiegészítő kispárnahuzat, melyeket a Szeretetvarázs számára készített. Valamint a Kriszta által horgolt lány takaró is itt van már, ez is gyönyörű lett:) Az egyik képen az enyémmel együtt látható.

Az összegyűlt fonalmaradékokból még van nálam Ananász, Kajszibarack, Málna és Óperenciás (az utóbbi háromból kb 1-1 gombolyagnyi), a többi azokhoz került, akinek kevés volt-, vagy a pillanatnyi hiány miatt nem volt lehetősége vásárolni. A fentiekből tudok még küldeni, írjatok, ha pont erre lenne szükségetek. Anikónál Ananász, Bodza, Málna; Fancsilánál Paszuly, Maczykánál Paszuly, Bodza, Óperenciás, Csillagszem, és kb. negyed Mandula ugyancsak elérhető.

14 megjegyzés:

cskata írta...

te jó ég!!!! elképesztően igényes munka!!!! gyönyörűek! gratulálok mindenkinek!! :)

aarkus írta...

Nagyon szépek, öröm rájuk nézni!

Silerika írta...

Hú, de ügyesek vagytok! Nagyon szépek lettek! A maradékból két kutyorg készült nálam. Természetesen mennek a csomagba ők is! Csinál még valaki kutyorgot, vagy macskuszt??? :o)

Budai Detti írta...

:D De csodás!!!!

aarkus írta...

Eszter, mekkora lett a takaró végső mérete nálatok?
Silerika, én szeretnék még állatkákat is csinálni, de nem tudom, sikerült-e időt szakítani rá. Meglátjuk.

fancsila írta...

SZiasztok!
Ezek a lánytakarók tényleg nagyon szépek.
Most lettem kész a fiútakaróval, mekkora legyen a végső mérete?
Fonalam nem sok maradt, de szerencsére vettem másra is... már próbálkozok egy macskusszal, de szerintem ez még nem lesz szalonképes, talán a második...

Judilla írta...

Húúúú.... Mesések lettek ezek a takarók!!

Örülök, hogy én is részese lehettem ennek a nemes projectnek.:))

Adriana írta...

Nálam is elkészültek a takarók, nagyon szépecskék. Most gyártom az elsö kutyorgot.

Én is örülök, hogy ilyen remek csapattal hozott össze a sors.
Jó volt veletek alkotni Lányok! Köszönöm!
Adriana

wondrlanding írta...

Annyira jó olvasni ezt a sok pozitív gondolatot:) Ezek persze mind 'belehorgolódtak' a takarókba! Nagyon örülök, hogy megismerhettelek Benneteket, és együtt dolgozhattunk.
Aarkus, Fancsila: Lemértem a 2 takarót, ami nálam van: Krisztáé (szerintem ő kimosta, és kicsit máshogy horgolta össze): 81x120cm, az enyém (mosás előtt):84x122 cm.
Elnézést ha későn válaszolok, elutaztunk, családozunk, keveset netezünk. De azért horgolom össze a másik lány-takarót is!

Maczyka írta...

Hahó!

Nálam is kész a takaró, és elég sok fonal maradt: egy egész paszuly és bodza, majdnem egész óperenciás és csillagszem, és kb. negyed mandula. Szeretné valaki?

Karina írta...

Gyönyörű szépségesek a bemutatott takarók! Kérhetek majd egy-egy képet kiterített állapotban is? Csak, hogy legeltethessem még rajta a szemem egy kicsit! Boldog vagyok, hogy egy-egy darabka formájában az én munkám is benne lehet! Gratulálok mindenkinek!!!

Timici írta...

gyönyörűek lettek a takarók!

wondrlanding írta...

Ugye milyen szépek lettek?
Arra gondoltam, hogy egy külön galériát nyitok a Szeretetvarázs takarók projektünknek, és ide mindenki betehetné a takarós/blokkos/összehorgolós képeit. Igyekszem hamarosan megcsinálni. És a 'kiterített' fotót is;)

Karina írta...

Jó ötlet! :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...